Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 februari 2024 | Bron: Bredavandaag.nl

Grote hoeveelheid chemicaliën aangetroffen in loods Ulvenhout

Tijdens een bestuurlijke controle in een loods aan de Kraaijenbergsestraat in Ulvenhout is op 1 februari een grote hoeveelheid chemicaliën aangetroffen. De politie vermoedt dat het gaat om stoffen die gebruikt worden bij het bewerken van cocaïne. Een anonieme melder rook een zoete chemische geur rondom de loods.

In samenwerking met de gemeente Breda werd besloten de loods te controleren. In de loods werden grote vaten aangetroffen met chemicaliën. De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFOO) is ter plaatste gekomen om een onderzoek in te stellen.

Burgemeester Paul Depla over deze integrale actie: “Dit benadrukt nog maar eens dat ondermijnende criminaliteit op allerlei manieren heel dichtbij kan komen. Met alle gevaren van dien. En hoe belangrijk het is dat we de strijd hiertegen samen aangaan, in het belang van de veiligheid van ieders woonomgeving. Daarom ben ik blij te horen dat we door een anonieme melding snel hebben kunnen handelen in samenwerking met de politie.”

23 mei 2020
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontdekt in woning Ulvenhout dankzij M.-tip

Op basis van een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Wiek in Ulvenhout ontmanteld. Agenten troffen meer dan 250 hennepplanten aan. Zowel de planten als de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies