Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 februari 2024 | Bron: Goeree-Overflakkee.nieuws.nl

Politie vindt drugs in woningen Goeree-Overflakkee

De politie heeft op 24 februari bij de actie Frisse Wind drugs ontdekt in drie woningen in Goeree-Overflakkee. De doorzoekingen werden gedaan naar aanleiding van M.-tips. In alle drie de woningen werden hennep en harddrugs gevonden.

De eerste doorzoeking voerde de politie uit aan de Eendrachtsstraat in Middelharnis. Hierbij werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen en ruim 200 gram aan henneptoppen. Daarnaast werd er harddrugs gevonden. Een 36-jarige bewoner heeft een proces-verbaal gekregen.

Doorzoekingen Herkingen
De tweede doorzoeking volgde in Herkingen. In een woning aan de Nieuwstraat werd ruim 130 gram aan henneptoppen gevonden. Ook hier werd naast hennep harddrugs gevonden. Een 45-jarige bewoner is aangehouden. Hij had nog een voorwaardelijke straf open staan van twee jaar. Deze was ook voor het in het bezit hebben van harddrugs.

De laatste doorzoeking werd gedaan in een woning aan de Scharloodijk. Een 22-jarige bewoner had verschillende soorten drugs in zijn woning. Daarnaast werd er 130 gram hennep, tientallen grammen Amfetamine en xtc-pillen gevonden. De 22-jarige bewoner heeft een proces-verbaal gekregen.

PrivacyKlachtenCookies