Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 februari 2024 | Bron: Politie Helmond (IG)

Politie houdt man in Helmond aan voor rijden onder invloed en drugshandel

De politie in Helmond heeft op 24 februari een man aangehouden voor rijden onder invloed en drugshandel. Een oplettende collega buiten dienst zag de persoon rijden in een auto in Eindhoven waarop meerdere verkeersovertredingen geregistreerd stonden. Voor het politiebureau van Helmond werd het voertuig met de verdachte aangetroffen. 

Een M.-tip zorgde voor extra alertheid bij de agenten. Mede daarom werd het voertuig grondig gecontroleerd. Bij de controle testte de bestuurder positief op cocaïne en cannabis. Bij de fouillering van de verdachte werd ongeveer 500 euro en een gebruikershoeveelheid hennep, hasj en cocaïne aangetroffen.

Vlucht
Na de controle bij de verdachte werd het voertuig gecontroleerd door de agenten. Daar troffen zij op verborgen ruimtes grote hoeveelheden aan verdovende middelen aan. Toen de agenten de verdachte hiermee confronteerde, sloeg hij op de vlucht. Diverse telefoons, de personenauto, het geld en de verdovende middelen werden in beslag genomen. Er werd toestemming gegeven voor de aanhouding buiten heterdaad van de verdachte. De verdachte heeft zich afgelopen maandag gemeld op het politiebureau van Helmond.

Aanhouding
De verdachte is aangehouden, ingesloten en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De verdovende middelen zijn getest door de Teamrecherche en bleken positief uit te slaan op cocaïne. De hoeveelheid cocaïne dat aangetroffen is, heeft een straatwaarde van ongeveer 4.500 euro.

07 mei 2024
Bron: Ditishelmond.nl

Bedrijfspanden in Helmond gesloten na vondst drugs en drugslab

De burgemeester van Helmond heeft op 6 mei bedrijfspanden aan de Lungendonk en de Noord Parallelweg in Helmond gesloten. De politie trof aan de Lungendronk een professionele hennepkwekerij aan. Aan de Noord Parallelweg staan woningen en garageboxen, waar onderdelen voor een drugslab werden aangetroffen.In een van de garageboxen deed de politie op 17 februari onderzoek naar aanleiding van een M.-tip. De politie trof een hoeveelheid voorwerpen aan die bestemd zijn voor het opzetten van een synthetisch drugslab. In het bedrijfspand aan de Lungendonk werden er ongeveer 1.500 hennepplanten aangetroffen. 

Ga naar
30 juni 2023
Bron: Politie Helmond

Politie vindt gestolen fietsen in schuur Helmond

Op dinsdag 27 juni trof de politie meerdere gestolen fietsen aan in een schuur bij een woning aan de Jan van Spekstraat in Helmond. Mede dankzij een anonieme tip kwam de locatie in beeld bij de politie. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
15 juli 2022
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drie verdachten wegens handel in nepgoederen Helmond

Naar aanleiding van een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart naar de inkoop en verkoop van nepgoederen in Helmond. De politie heeft op meerdere locaties, waaronder twee in Helmond, een controle gehouden. Op deze locaties zijn diverse goederen, waaronder nepsierarden, dure kappersmerken, namaak verpakkingsmateriaal en een groot contant geldbedrag in beslag genomen. In totaal zijn drie verdachten aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies