Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 maart 2024 | Bron: rondomvandaag.nl

Burgemeester Leeuwarden sluit twee woningen na aantreffen hennepkwekerijen

Burgemeester Buma van de gemeente Leeuwarden heeft op 29 februari twee panden voor de duur van drie maanden gesloten vanwege overtreding van de Opiumwet. Het gaat hierbij om een woning aan de Telemannstraat en een woning aan het Zenegroen in Leeuwarden. In januari werden dankzij anonieme tips bij beide woningen een hennepkwekerij ontdekt.

Op 9 januari werd de hennepkwekerij in een woning aan het Zenegroen ontdekt. In de kwekerij stonden 207 gerooide hennepplanten. In de woning werd ook nog 235 gram aan hennep aangetroffen. Daarnaast werd de stroom illegaal afgetapt.

Op 18 januari trof de politie, wederom na een anonieme melding, een hennepkwekerij aan in een woning aan de Telemannstraat. In deze woning werden 650 hennepplanten gevonden. Ook hier werd de stroom illegaal afgetapt.

29 mei 2024
Bron: Rondomvandaag.nl

Kamer in verhuurpand Leeuwarden gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 28 mei een kamer in een verhuurpand aan de Bleeklaan voor zes maanden gesloten. Op 14 maart deed de politie een onderzoek in de woning naar aanleiding van een anonieme tip. Volgens de melding was er sprake van drugshandel vanuit de kamer.De politie onderzocht de locatie, waarbij meerdere kortstondige bezoeken van drugsgebruikers werden geconstateerd. Bij de doorzoeking op 14 maart werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen, zoals cocaïne en MDMA. 

Ga naar
21 mei 2024
Bron: rondomvandaag.nl

Woning in Leeuwarden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 21 mei op last van de Opiumwet een woning aan de Invasiestraat in Leeuwarden voor zes maanden gesloten. Op 23 januari trad de politie de woning binnen, nadat er meerdere M.-tips waren binnen gekomen met de strekking dat er drugs verhandeld zou worden vanuit de woning. De politie constateerde kortstondige bezoeken aan de woning. In de woning werden handelshoeveelheden cocaïne en heroïne aangetroffen.

Ga naar
19 april 2024
Bron: rondomvandaag.nl

Woning Leeuwarden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 18 april een woning gesloten aan de Oostergoweg in Leeuwarden. Via Meld Misdaad Anoniem kwamen tips binnen over drugshandel vanuit de woning.Op 15 februari is de politie de woning binnengetreden. Hier werd een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. Zo werd er 1,4 kilo MDMA, amfetamine en ketamine aangetroffen. De burgemeester sluit de woning voor zes maanden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies