Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 maart 2024 | Bron: Amstelveensnieuwsblad.nl

Messentrekker op speelplaats Amstelveen herkend op beelden

Een jongen heeft bij een vechtpartij op 2 maart een mes getrokken op een speelplaats op De Grote Wielen in Westwijk in Amstelveen. Een dag later is er van dit gevecht een filmpje online geplaatst. De politie ontving daarna meerdere anonieme tips. De betrokkenen zijn bekenden bij de politie en de zaak is met passende maatregelen afgehandeld. De exacte inhoud van de maatregelen is niet bekend.

15 juli 2022
Bron: Politie BT Amstelveen

Anonieme tip onthult illegale prostitutie in woning Amstelveen

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie samen met de gemeente op 14 juli een woning onderzocht vanwege het vermoeden van illegale prostitutie. Bij aankomst werd open gedaan door een schaars geklede vrouw en het bleek dat de woning was ingericht als werkruimte. Op het adres stonden bij de gemeente geen personen ingeschreven of geregistreerd. In de ruimte stond een bed en er werd een voorraad condooms, glijmiddel en een groot contant geldbedrag aangetroffen. De 33-jarige vrouw uit Colombia bleek illegaal in Nederland te verblijven. Haar paspoort is ingenomen en ze is overgedragen aan de AVIM (Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel). 

Ga naar
30 maart 2021
Bron: Amstelveens Nieuwsblad

Anonieme tip leidt politie naar hennepkwekerij in Amstelveen

De politie Amstelveen heeft een hennepkwekerij ontmanteld aan de Bertha von Suttnerlaan. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem was de politie een onderzoek gestart. Ook daaruit bleek dat er onverklaarbare activiteiten rondom de woning plaatsvonden. De politie besloot op 25 maart de woning te betreden. Daar troffen zij ruim 300 hennepplanten aan. Deze zijn geruimd en er is één verdachte aangehouden.

Ga naar
10 augustus 2017
Bron: Rtva.nl

3,5 jaar cel voor man uit Amstelveen

De officier van justitie in Amsterdam eiste vandaag 3,5 jaar tegen een 37-jarige man uit Amstelveen voor drugshandel en witwassen. De man is afgelopen mei door de politie aangehouden. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De man wordt verdacht van ‘langdurige en grootschalige’ handel in cocaïne en XTC.“De handel in harddrugs dient krachtig te bestreden te worden, niet alleen gezien de gezondheidsrisico’s maar ook gezien de daarmee samenhangende criminele handelingen.” , aldus de officier in haar requisitoir.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies