Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 maart 2024 | Bron: Digitaalburg.nl

Politie vindt lachgasflessen, wapens, vuurwerk in woning Vlijmen

De politie heeft op 13 maart een 34-jarige persoon aangehouden in zijn woning op de Schout van Drunenstraat in Vlijmen. Volgens een anonieme tip zou de verdachte drugs hebben opgeslagen in zijn woning. Na een doorzoeking in de woning vond de politie een grote hoeveelheid lachgasflessen, opgezette dieren en vuurwerk. Daarnaast werd hard- en softdrugs en wapens gevonden.

In het pand was zelf gefabriceerd vuurwerk aanwezig. Met behulp van de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd dit onschadelijk gemaakt. Naast het vuurwerk werd een geweer, een groot mes en een boksbeugel gevonden. Alle goederen zijn in beslag genomen door de politie. De verdachte zal later worden verhoord in de zaak.

08 januari 2023
Bron: Regioonline.nl

Materialen hennepkwekerij aangetroffen in Vlijmen na M.-tip

De politie heeft op 6 januari in een woning aan de Parklaan in Vlijmen materialen en benodigdheden aangetroffen die gebruikt worden bij het exploiteren van een hennepkwekerij. Daarnaast werd ook duidelijk dat er in de woning eerder een hennepkwekerij was ingericht. Twee personen zijn aangehouden. De politie kwam de locatie op het spoor mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies