Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 maart 2024 | Bron: Noordhollandsdagblad.nl

M.-tip leidt naar enorme drugsvangst in Naarden

De politie heeft op 22 februari in een bedrijfspand in Naarden een grote drugsvangst gedaan. Het gaat om 500 kilo cocaïne met een straatwaarde van zo’n 25 miljoen euro. De vondst was het gevolg van een M.-tip. De melder sprak van verdachte situaties rondom het bedrijfspand. 

Bij de inval werd de enorme hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Ook werd er inpakmateriaal voor de drugs, flessen met gevaarlijke vloeistoffen, een vuurwapen, een boot en een kluis gevonden. Alle goederen zijn door de politie in beslag genomen. Er werd een verdachte aangehouden in de zaak. De gemeente heeft het pand voor zes maanden gesloten.

21 februari 2023
Bron: NH Nieuws

Inbreker Naarden opgepakt dankzij anonieme tip

Een 33-jarige man uit Naarden is op 21 februari aangehouden op verdenking van het plegen van meerdere inbraken in het Gooi. Mede dankzij een anonieme tip en DNA-sporen kwam de politie de man op het spoor. In de woning werden onder meer dure horloges, sieraden, merktassen en contant geld aangetroffen. 

Ga naar
20 maart 2021
Bron: Wijkagent van Naarden (IG)

Doeltreffende drugsactie in Naarden dankzij M.-tips

De politie heeft soft- en harddrugs aangetroffen in een woning in Naarden na een doeltreffende drugsactie dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In totaal werd bijna een kilo aan softdrugs en 90 xtc-pillen in beslag genomen. Een verdachte is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies