Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 maart 2024 | Bron: Rechtspraak.nl

Theehuis gesloten in Bergen op Zoom wegens drugshandel

De burgemeester van Bergen op Zoom heeft op 19 januari een theehuis gesloten vanwege een overtreding van de Opiumwet. In het theehuis werd dagelijks drugs verhandeld. De politie deed onopvallende post-acties bij het theehuis na een anonieme tip.

De politie constateerde meerdere kortstondige bezoeken aan het theehuis. Enkele bezoekers werden gecontroleerd en bij eenieder werd een griepzakje met hennep aangetroffen in hun kleding of auto. Een bezoeker verklaarde dat hij hennep had gekocht in het theehuis. 

Hoger beroep
De eigenaar van het pand ging in de rechtbank Zeeland-West-Brabant in hoger beroep tegen de sluiting van het theethuis. De voorzieningenrechter verklaarde het beroep ongegrond en heeft het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen.

01 juni 2022
Bron: Politie.nl

Drugs, illegaal vuurwerk en gestolen gereedschap aangetroffen in Bergen op Zoom 

Tijdens een inval van de politie aan de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom zijn diverse soorten drugs, illegaal vuurwerk en mogelijk van diefstal afkomstig gereedschap aangetroffen. Naar aanleiding van een anonieme tip startte de politie een onderzoek naar de locatie. In de woning werd bijna vijf kilo amfetamine en een handelshoeveelheid hennep aangetroffen. Daarnaast vond de politie 30 kilo illegaal vuurwerk en gereedschap dat mogelijk van diefstal afkomstig is. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
07 januari 2022
Bron: 112markiezaten.nl

Drugsdealer aangehouden in Ossendrecht na M.-tip

Op vrijdag 7 januari heeft de politie in Ossendrecht een 20-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. Naar aanleiding van een anonieme tip stelde de politie een onderzoek in naar de verdachte. Na hem enige tijd geobserveerd te hebben konden de agenten hem na een korte achtervolging aanhouden. Hij was in het bezit van een handelshoeveelheid cocaïne en amfetamine en een aanzienlijk geldbedrag.

Ga naar
06 oktober 2021
Bron: 112markiezaten.nl

Twee hennepkwekerijen geruimd in Bergen op Zoom dankzij anonieme tips

Op twee locaties in Bergen op Zoom heeft de politie hennepkwekerijen ontmanteld dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In een woning aan de Augustalaan werden 400 hennepplanten aangetroffen, terwijl op een adres aan de Van Oldenbarneveldtstraat een hennepkwekerij met 230 planten werd ontdekt. Het onderzoek is nog gaande en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies