Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 maart 2024 | Bron: Politie.nl

Twee mannen in IJmuiden aangehouden vanwege drugshandel

De politie heeft op 27 maart twee mannen aangehouden in een woning op de Noostraat in IJmuiden op verdenking van drugshandel. Het politieonderzoek kwam voort uit een M.-tip. Op last van de burgemeester is de woning per direct gesloten. 

30 november 2021
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen in drugsonderzoek IJmuiden

In IJmuiden zijn vier verdachten tussen de 18 en 34 jaar oud aangehouden in een onderzoek naar de handel in drugs. De politie kwam de verdachten op het spoor door onder andere meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

Ga naar
04 juli 2020
Bron: NH Nieuws

Drugslab IJmuiden opgerold dankzij M.-tip

Begin juli trof de politie een drugslab aan in een bedrijfspand aan de Industrieweg in IJmuiden. Daar werden vaten aangetroffen met daarin vermoedelijk essentiële stoffen om de drug mefedron te maken. Twee mannen van 26 en 73 jaar waren aanwezig in het pand en zijn aangehouden. 

Ga naar
04 november 2019
Bron: Noordhollandsdagblad

Burgemeester IJmuiden sluit woning na drugsvondst

De burgemeester van IJmuiden heeft begin november een woning aan de Orionweg voor een half jaar gesloten wegens de aanwezigheid van drugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de woning en besloten over te gaan tot een huiszoeking. Zij troffen eerder dit jaar handelshoeveelheid harddrugs, een handelshoeveelheid softdrugs en een vuurwapen aan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies