Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 april 2024 | Bron: Gelderlander.nl

Woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn opnieuw gesloten

De burgemeester van Neder-Betuwe heeft op 29 april opnieuw een woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn voor zes maanden gesloten. De politie kreeg wederom tips binnen via M. dat er vanuit het pand drugs verhandeld zou worden. Bij een controle op 23 april werd een handelshoeveelheid GHB en cocaïne aangetroffen. Er is niemand aangehouden in de zaak.

Het gaat om dezelfde woning die in september 2023 ook al werd gecontroleerd na meerdere anonieme tips. Toen werden er verschillende soorten harddrugs gevonden. Ook werden er grondstoffen en middelen aangetroffen die gebruikt worden bij de productie van harddrugs.


Bron: Gelderlander.nl

Politie doet drugsvondst in woning IJzendoorn

De burgemeester van Neder-betuwe sluit een woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn voor ten minste drie maanden wegens het aantreffen van verschillende soorten drugs. Ook werden er grondstoffen en middelen gevonden die worden gebruikt bij de productie van harddrugs. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Tot op heden is er één verdachte aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies