Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 juni 2024 | Bron: Politie Den Helder (IG)

Persoon aangehouden voor heling fietsen in Den Helder

De politie heeft eind juni een verdachte aangehouden in Den Helder op verdenking van het helen van fietsen. Dankzij een anonieme tip startten de agenten een onderzoek naar de verdachte die meerdere gestolen fietsen zou bezitten. Bij een controle is hij aangehouden.

15 mei 2024
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Vier boten in beslag genomen in Den Helder

Bij een autopoetsbedrijf aan de Energieweg in Den Helder zijn op 10 mei vier boten in beslag genomen. Het onderzoek naar gestolen goederen werd gestart na een anonieme tip. Een 28-jarige man uit Den Helder is als verdachte aangemerkt. Zijn rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Ga naar
02 januari 2024
Bron: Politie Den Helder (FB)

Politie neemt 230 kilo vuurwerk in beslag in Den Helder

In aanloop naar de jaarwisseling heeft de politie Den Helder ruim 230 kilo vuurwerk in beslag genomen. De politie voerde controles uit op de Fazantenstraat en de Sluisdijkstraat naar aanleiding van twee M.-meldingen. Bij de controle werd zowel legaal als illegaal vuurwerk aangetroffen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
18 januari 2023
Bron: Politie.nl

Wapens en drugs gevonden tijdens drugsactie in Den Helder 

Op 10 januari heeft de politie een drugsactie gehouden in een woning in de Visbuurt in Den Helder. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In de woning werden diverse wapens en drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte zal op een later moment worden verhoord. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies