Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 juni 2024 | Bron: Bollenstreekomroep.nl

Woning in Hillegom gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Hillegom heeft op 26 juni een woning aan de Brouwerlaan in Hillegom voor zes maanden gesloten. De burgemeester neemt dit besluit nadat er door de politie op 1 februari een handelshoeveelheid hard- en softdrugs werd aangetroffen in de woning. De politie onderzocht de woning naar aanleiding van een anonieme tip. De woning is gesloten omdat de aanwezigheid van de drugs zorgt voor een onveilige woonomgeving voor omwonenden. 

05 maart 2024
Bron: Dehillegommer.nl

Burgemeester Hillegom sluit woning na aantreffen hennepkwekerij

De burgemeester van Hillegom heeft op 4 maart een woning aan de Hofstraat in Hillegom voor drie maanden gesloten. De burgemeester doet dit nadat er op 20 november 2023 in een woning een hennepkwekerij werd aangetroffen. De politie kwam de hennepkwekerij op het spoor dankzij een anonieme tip. 

Ga naar
15 november 2021
Bron: Bollenstreekomroep.nl

Woning in Hillegom gesloten wegens aantreffen hennepkwekerij

De burgemeester van Hillegom heeft een woning aan de Mesdaglaan gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij.Naar aanleiding van anonieme meldingen trof de politie op 15 september een hennepkwekerij aan in de desbetreffende woning. Vanwege het gevaar voor de omgeving heeft de burgemeester besloten de woning voor drie maanden te sluiten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies