Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juni 2024 | Bron: Gemeente Eijsden-Margraten

Grondstoffen voor drugs gevonden in loods Eijsden

Het ACT! Interventieteam van Limburg heeft naar aanleiding van een anonieme tip op 28 juni een controle uitgevoerd bij een loods in Eijsden. Tijdens de controle werden er blikjes cola gevuld met grondstoffen voor de productie van synthetische drugs aangetroffen. De loods werd gehuurd door een buitenlands bedrijf. Na het binnentreden van het pand werden er pallets met colablikjes afkomstig uit het buitenland aangetroffen.

Na een grondig onderzoek bleken er gps-trackers verstopt te zitten tussen de pallets. Een gedeelte van de colablikjes was aan de onderkant gemarkeerd. Dit kan een signaal zijn voor het vervoeren van drugs of drugsgerelateerde grondstoffen.

Drugshond
Een drugshond van de douane werd ingezet om de lading te controleren op synthetische drugs. Tijdens dit onderzoek sloeg de hond meerdere keren aan. De goederen zijn in beslag genomen door de douane en worden verder onderzocht.

30 juni 2020
Bron: 1Limburg.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in Eijsden na anonieme tip

De politie ontmantelde eind juni een hennepkwekerij in een pand aan de Putstraat in Eijsden. Vervolgonderzoek bevestigde een tip via Meld Misdaad Anoniem. Hierop besloot de politie het pand te betreden. Daar troffen de agenten 580 hennepplanten aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies