Campagnemateriaal

Wil je gebruikmaken van campagnemateriaal in de huisstijl van M.? Wij hebben standaard materiaal ter beschikking, zoals:

M.-creditcard

Een dubbelgevouwen M.-flyer in het formaat van een visitekaartje (85 x 55 mm). Hierop staat kort en bondig beschreven wat M. en hoe de organisatie werkt. Voor op de balie is een navulbare transparante display leverbaar. Dit product is ook leverbaar in het Engels. 

M.-flyer

In de algemene flyer (265 x 125 mm) wordt de werkwijze van Meld Misdaad Anoniem uitgelegd door middel van tekst en beeld. Zo is de lezer binnen twee minuten bekend met het anonieme meldpunt. 

Posters

Het is ook mogelijk om een poster met de algemene slogan van M. te bestellen. Dit betreft dezelfde uitstraling als de voorkant van de flyer met de tekst: “Jij kent de dader, maar de dader kent jou ook?”. De poster is in twee formaten leverbaar: 30 x 42 cm (A3) en 50 x 70 cm.

Geïnteresseerd in het onze algemene M.-uitingen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen hierop het bestelformulier met bijbehorend kostenoverzicht sturen. 

Maatwerk

Heb je behoefte aan ander materiaal? M. kan posters en flyers op maat maken. Zet M. in bij de veiligheidsaanpak binnen je eigen wijk of organisatie. Neem voor advies of meer informatie contact op met de afdeling Communicatie via 088-5543 230 of stuur een bericht via het contactformulier.