Inzet M. in bestaande campagnes

Wil je M. onder de aandacht brengen binnen je eigen campagne? Ons logo vermelden op een poster of flyer, een bewonersbrief verspreiden, een tekst plaatsen op een website of een bericht aan de media sturen? Laat het ons weten!

M. heeft een digitaal logo, diverse teksten en voorbeelden van andere gemeenten beschikbaar. Stuur ons je campagne-uiting, zodat wij die kunnen aanvullen met de juiste bestanden. Vermeld daarbij wat de planning is van je campagne, zodat wij onze medewerkers kunnen voorbereiden op mogelijke meldingen van bewoners. Benieuwd of er bij ons is gemeld naar aanleiding van je campagne? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

Grootschalig opsporingsonderzoek

Ben je op zoek naar specifieke daderinformatie binnen een onderzoek? Betrek M. en neem contact met ons op. Een goede samenwerking tussen de processen van M. en het onderzoeksteam levert mogelijk waardevolle informatie op voor de opsporing.

Tip

Naamsbekendheid van M. is heel belangrijk. Wij zijn wat dat betreft blij met elke ondersteuning vanuit onze partners. In diverse gevallen blijkt echter ook dat een flyer-actie of bewonersbrief niet genoeg is om de meldingsbereidheid te vergroten. Is er een extra stap nodig voor meer meldingen? Lees wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Neem voor advies of meer informatie contact op met de afdeling Communicatie via 088-5543 230 of stuur een bericht via het contactformulier.