Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Illegaal vuurwerk

De handel en opslag van illegaal vuurwerk levert levensgevaarlijks situaties op. Vaak het ligt het opgeslagen in woningen, schuren en loodsen, waarbij omwonenden het risico lopen van ontploffingsgevaar. De kracht van de explosie kan zo groot zijn dat dit iemand ernstig kan verwonden. Het bezitten van illegaal vuurwerk is strafbaar en kan ernstige gevolgen hebben, zoals een strafblad.

Meld Misdaad Anoniem ontvangt elk jaar honderen meldingen over de handel, transport en opslag van illegaal vuurwerk. Dankzij deze tips worden jaarlijks tienduizenden kilo's illegaal vuurwerk opgespoord. Heb jij informatie over de handel, transport en opslag van illegaal vuurwerk? Houd je buurt veilig en meld vermoedens anoniem.Signalen van de handel en opslag van illegaal vuurwerk: 

  • Verkoop(punten) van illegaal vuurwerk
  • Gegevens van handelaren (naam, adres, telefoonnummer of accounts)
  • Kentekens van scooters of auto's die af- en aanrijden
  • Tijdstipppen waarop wordt verkocht
  • In- en uitsjouwen van dozen of zakken met Chinese tekens of gevaarsymbolen

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

15 september 2023
Bron: politie.nl

Politie ontdekt 300 lachgasflessen in bedrijfspand Zoetermeer

De politie heeft ruim 300 lachgasflessen aangetroffen in een bedrijfspand aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Het pand kwam in beeld na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Tanks met lachgas kunnen exploderen, dus de opslag hiervan kan gevaarlijk zijn. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de flessen.

Ga naar
15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
14 september 2023

Politie ontdekt hennepkwekerij in Kerkrade

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in woning in de Kerkraadse wijk Terwinselen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In verschillende vertrekken troffen agenten in totaal 866 hennepplanten aan, inclusief de nodige apparatuur en groeimiddelen. Alles is in beslag genomen en er is een proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures