Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 februari 2015 | Bron: De Gelderlander

Hennepplantage in flat Heelsum

Op 4 februari is in een flatwoning aan de Carel Beukerhof in Heelsum een hennepplantage ontmanteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de flat stonden in twee ruimtes kweektenten met 145 hennepplanten (straatwaarde bijna 12.000 euro). Verder werd de stroom illegaal afgetapt. Een 36-jarige man uit de gemeente Renkum is aangehouden.

30 mei 2021
Bron: Gelderlander.nl

Anonieme tips onthullen hennepkwekerij in woning Heelsum

De burgemeester van de gemeente Renkum heeft een woning laten sluiten aan de Carel Beukerhof in Heelsum vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van anonieme tips startte de politie een onderzoek naar de woning. Bij de huiszoeking werden hennepplanten en kweekapparatuur in beslag genomen. ,,Misdaad mag niet lonen. Ondermijning van de samenleving accepteren we niet, daar strijden we voor. Een hennepkwekerij kan dus ook echt niet. Niet alleen omdat het ondermijnend is, ook omdat het brandgevaarlijk voor omwonenden is en het een aantasting is van het leefklimaat in de buurt en de gemeente.”, aldus de burgemeeste

Ga naar
26 juni 2016
Bron: De Gelderlander

Drie aanhoudingen voor hennepplantage Renkum

In een huis aan de Bakkerhaag in Renkum is op 25 juni een hennepkwekerij ontmanteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op de zolder stonden 150 potten met planten die al waren geknipt. Ook stonden er dertig planten die nog niet geoogst waren. De bewoner en twee mannen (24 en 28 jaar) uit Heelsum en Zutphen zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies