Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 juni 2016 | Bron: De Gelderlander

Drie aanhoudingen voor hennepplantage Renkum

In een huis aan de Bakkerhaag in Renkum is op 25 juni een hennepkwekerij ontmanteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op de zolder stonden 150 potten met planten die al waren geknipt. Ook stonden er dertig planten die nog niet geoogst waren. De bewoner en twee mannen (24 en 28 jaar) uit Heelsum en Zutphen zijn aangehouden.

06 oktober 2021
Bron: Veiligheid Handhaving Zutphen

Gemeente Zutphen sluit woning wegens drugshandel

Op 6 oktober sloot de gemeenten Zutphen een woning aan de Beethovenstraat wegens drugsoverlast. Afgelopen zomer werd een ruime hoeveelheid harddrugs aangetroffen door de politie mede dankzij een anonieme tip. Een 54-jarige man is aangehouden. De woning is voor de aankomende drie maanden gesloten.

Ga naar
30 mei 2021
Bron: Gelderlander.nl

Anonieme tips onthullen hennepkwekerij in woning Heelsum

De burgemeester van de gemeente Renkum heeft een woning laten sluiten aan de Carel Beukerhof in Heelsum vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij. Naar aanleiding van anonieme tips startte de politie een onderzoek naar de woning. Bij de huiszoeking werden hennepplanten en kweekapparatuur in beslag genomen. ,,Misdaad mag niet lonen. Ondermijning van de samenleving accepteren we niet, daar strijden we voor. Een hennepkwekerij kan dus ook echt niet. Niet alleen omdat het ondermijnend is, ook omdat het brandgevaarlijk voor omwonenden is en het een aantasting is van het leefklimaat in de buurt en de gemeente.”, aldus de burgemeeste

Ga naar
26 juli 2020
Bron: De Stentor

Voorwaardelijke celstraf wegens mishandeling Zutphenaar

De Officier van Justitie eist een half jaar voorwaardelijke celstraf en 100 uur taakstraf tegen een 20-jarige verdachte uit Zutphen wegens zware mishandeling eind 2018. Toentertijd kreeg de verdachte en zijn vrienden het aan de stok met vier andere jongens uit Zutphen. Het resulteerde in een vechtpartij waarbij het slachtoffer, een destijds twintigjarige Zutphenaar, thuis kwam met o.a. een gebroken oogkas, neus en tand. Mede dankzij M.-tips kreeg de politie de verdachte en zijn vrienden in beeld. Het slachtoffer lijdt nog steeds aan de psychische gevolgen van het geweld. De uitspraak van de rechter is op 6 augustus. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies