Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 februari 2015 | Bron: BN de Stem

Drie verdachten na M.-tip opgepakt voor zware mishandeling

De politie heeft drie mannen aangehouden voor een zware mishandeling van een 18-jarige man bij een ruzie over een carnavalspruik. De ruzie tijdens het carnavalsweekend ontstond toen de carnavalspruik van het hoofd van het slachtoffer werd getrokken. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn gezicht toen hij op de Nieuwstraat in Made door de verdachten,  twee mannen (18 jaar) uit Made en een jongen (17 jaar) uit Raamsdonk werd geschopt en geslagen. De politie kwam het drietal op het spoor na onderzoek en een tip bij Meld Misdaad Anoniem. Ze zijn op 27 februari aangehouden en drie dagen later vrijgelaten. Zij moeten zich later bij de rechter verantwoorden.

07 februari 2023
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij ontdekt in schuur Made

In het Noord-Brabantse dorp Made hebben agenten een hennepkwekerij ontdekt in een schuur nabij een woning aan de Zuideindsestraat. De politie stelde een onderzoek in naar de locatie mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij was niet in werking, maar er was al meerdere keren geoogst. De spullen zijn geruimd en vernietigd. 

Ga naar
05 mei 2022
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor drugs en wapenbezit in Waalwijk

De politie heeft op 4 mei in een lopend onderzoek drie mannen aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit. Dit gebeurde op de Madeliefstraat in Waalwijk, waar alle verdachten woonachtig waren. De aanleiding van het onderzoek was een anonieme melding. De wapens en drugs zijn in beslag genomen, onderzocht en vernietigd.

Ga naar
25 november 2020
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij in woning Raamsdonksveer opgerold dankzij M.-tip

De politie heeft eind november een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Raamsdonksveer. Via verschillende anonieme meldingen kwam de politie de kwekerij op het spoor. In de woning werd ook harddrugs aangetroffen. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies