Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 maart 2015 | Bron: De Gelderlander / Politie

M.-tips leiden naar dader mishandeling Nijmegen

Dankzij tips bij Meld Misdaad Anoniem kwam de politie op het spoor van de dader van een mishandeling op de Smetiusstraat in Nijmegen. Het gaat om een 19-jarige man uit Nijmegen. Hij sloeg in november vorig jaar een plaatsgenoot bewusteloos.

Het opsporingsprogramma Dossier GLD. van Omroep Gelderland liet begin dit jaar beelden zien van de mishandeling. Een 23-jarige man werd in de nacht van 7 op 9 november op weg naar huis knock-out geslagen. Het slachtoffer kwam pas bij in de ambulance. Hij had een hersenschudding, een gescheurde lip en kneuzingen.

04 juni 2024
Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar productielocatie drugs in Nijmegen

In een woning aan de Tolhuis in Nijmegen is op 24 mei een productielocatie voor harddrugs gevonden mede dankzij een anonieme tip. Er is een verdachte aangehouden. Op dezelfde dag werd ook een 22-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden. 

Ga naar
19 april 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Tweeënhalf jaar celstraf voor drugs- en wapenbezit in Nijmegen

De rechtbank heeft een 34-jarige man uit Nijmegen veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig maanden wegens het bezitten van vuurwapens, munitie en drugs. In december 2022 voerden netbeheerder Liander en de politie een controle uit bij een woning in Nijmegen. Ook via Meld Misdaad Anoniem was een melding binnengekomen. Op de locatie trof de politie een 34-jarige man aan in de schuur achter het huis. Hij verbleef in de schuur en had daar tassen met ketamine en methamfetamine bewaard met een straatwaarde van ruim 200.000. Daarnaast lagen er vuurwapens en een hoeveelheid kogelpatronen op een tafeltje in de schuur. Alles werd in beslag genomen, de man werd aangehouden en uiteindelijk ook veroordeeld.

Ga naar
30 juni 2021
Bron: Gelderlander.nl

Twee woningen in Nijmegen gesloten wegens hennepkwekerijen

Burgemeester Bruls van Nijmegen heeft twee woningen in de wijk Zwanenveld voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van hennepkwekerijen. De hennepvondst kwam tot stand dankzij een M.-tip. “Dit soort criminaliteit wil ik bestrijden in iedere schakel van de keten. Eerder deze week is daarom ook al een illegale growshop gesloten.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies