Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 maart 2015 | Bron: Politie.nl / RTV Utrecht

Oplichters speelgoedwinkel Amersfoort bekend dankzij M.-tips

Twee mannen die vorig jaar voor 1.500 euro aan speelgoed stalen bij een speelgoedwinkel in Amersfoort zijn bekend dankzij twee tips via Meld Misdaad Anoniem.

Het duo deed zich op 21 oktober 2014 voor als medewerkers van een welzijnsorganisatie waar de speelgoedwinkel vaker zaken mee deed. Ze zochten ongeveer vijftig stuks speelgoed uit, waaronder spelcomputers en gezelschapsspellen, en liet dat op de rekening van de stichting zetten. Later bleek dat de twee mannen niet namens de stichting handelden en dat ze de speelgoedwinkel hadden opgelicht.

Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, zond beelden uit. Dankzij M.-tips en daaropvolgend rechercheonderzoek zijn de verdachten bekend.

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
17 april 2024
Bron: debunschoter-online.nl

Aanhoudingen in Amersfoort na vondst medicatie en harddrugs

Naar aanleiding van een anonieme tip is er op 11 januari een grote hoeveelheid medicatie en harddrugs gevonden in een woning in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Bij de instap zijn een 36-jarige vrouw uit Amersfoort en een 32-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.Volgens de anonieme tip zou er in de woning drugs worden vervaardigd. De politie stelde daarom een onderzoek in en besloot een inval te doen. Bij de doorzoeking in de woning werd er een grote hoeveelheid harddrugs en medicatie aangetroffen. Naar schatting werden er meer dan 10.000 pillen aangetroffen.

Ga naar
20 maart 2024
Bron: AD Amersfoort

Woning in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie

De burgemeester van Amersfoort heeft op 19 maart een woning aan het Isselteveld in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie. Handhavers en de politie controleerden de woning in het Soesterkwartier mede dankzij anonieme tips. Bij de controle was er een sekswerker aanwezig in de woning. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het is niet bekend hoelang de woning wordt gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies