Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 maart 2015 | Bron: Politie.nl / RTV Utrecht

Oplichters speelgoedwinkel Amersfoort bekend dankzij M.-tips

Twee mannen die vorig jaar voor 1.500 euro aan speelgoed stalen bij een speelgoedwinkel in Amersfoort zijn bekend dankzij twee tips via Meld Misdaad Anoniem.

Het duo deed zich op 21 oktober 2014 voor als medewerkers van een welzijnsorganisatie waar de speelgoedwinkel vaker zaken mee deed. Ze zochten ongeveer vijftig stuks speelgoed uit, waaronder spelcomputers en gezelschapsspellen, en liet dat op de rekening van de stichting zetten. Later bleek dat de twee mannen niet namens de stichting handelden en dat ze de speelgoedwinkel hadden opgelicht.

Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, zond beelden uit. Dankzij M.-tips en daaropvolgend rechercheonderzoek zijn de verdachten bekend.

04 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in Amersfoort

Politieagenten hebben op 4 juli een 29-jarige man uit Amersfoort man op heterdaad betrapt na een drugsdeal vanuit zijn woning. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De drugs is in beslag genomen en de politie doet nog verder onderzoek.  

Ga naar
15 april 2023
Bron: RTV Utrecht

Gemeente Amersfoort sluit woning wegens drugshandel

De gemeente Amersfoort heeft op 14 april een woning aan de Van Spilbergenstraat gesloten wegens het aantreffen van handelshoeveelheden harddrugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. 

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures