Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 mei 2015 | Bron: destentor.nl

Hennepkwekerij Harderwijk ontruimd na M.-tip

In een woning aan de Westrak in Harderwijk is 26 mei een hennepkwekerij ontruimd na een M.-tip. In een ruimte op de eerste verdieping werden 83 hennepplanten (geschatte straatwaarde 6.800 euro)  aangetroffen. Ook waren er sporen van eerdere oogsten. De bewoner is aangehouden.

19 september 2020
Bron: AD.nl

Burgemeester sluit woning Hulshorst na aantreffen ondergrondse hennepkwekerij

De burgemeester van Nunspeet sluit per direct een woning aan de Harderwijkerweg in Hulhorst vanwege het aantreffen van een ondergrondse hennepkwekerij. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Bij het binnentreden van de woning werden ook zes vuurwapens en een groot contant bedrag aangetroffen. De bewoners zijn aangehouden en de sluiting van de woning geldt voor ten minste drie maanden.

Ga naar
28 juli 2020
Bron: De Stentor

Anonieme melding leidt politie naar ondergrondse hennepkwekerij in Hulshorst

De politie heeft op 28 juli een grote ondergrondse hennepkwekerij ontdekt in een schuur bij een woning aan de Harderwijkerweg in Hulshorst. Daarnaast werden ook zes wapens en een groot geldbedrag aangetroffen. Agenten waren een onderzoek gestart naar de woning naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. Alles is in beslag genomen en de bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
17 augustus 2015
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in oude bunker Harderwijk

Op 16 augustus is een hennepkwekerij ontdekt in een oude bunker in Harderwijk. De politie kwam de kwekerij met 970 planten en stekken op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Bij de bunker is een 49-jarige man uit Zwolle aangehouden. De stroom werd illegaal afgetapt.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies