Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 juli 2015 | Bron: Gelderlander.nl / Twitter Politie

M.-tip leidt naar hennepkwekerij Mill

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie op 14 juli een hennepkwekerij aan in Mill. In een bedrijfspand aan het Kattenstraatje stonden ongeveer 600 planten. De geschatte straatwaarde van de hennep is 49.000 euro. Er is één verdachte aangehouden. De planten en kweekapparatuur zijn vernietigd.

 

23 januari 2024
Bron: Politie Eenheid Oost-Brabant (FB)

Politie ontdekt zwaar vuurwerk, drugs en wapens in woning in Mill

Een anonieme tip heeft er toe geleid dat een 32-jarige persoon op 22 januari is aangehouden in een woning aan de Houtwolstraat in Mill. In de woning ontdekte de politie een grote hoeveelheid zwaar vuurwerk, hard- en softdrugs en wapens.Met behulp van de explosievenruimers van de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd er onderzoek gedaan naar het vuurwerk. Uit onderzoek bleek het om zelfgefabriceerd vuurwerk te gaan. Er werd bijna honderd kilo vuurwerk ontdekt.Wapens en drugsNaast het vuurwerk vonden de agenten onder meer een (namaak) alarmpistool, werpsterren en een busje pepperspray. Ook stuitten zij op honderden pillen, vermoedelijk XTC, én kleine hoeveelheden amfetamine, GHB en softdrugs. De recherche doet onderzoek naar de zaak. De verdachte zal worden verhoord voor zijn rol en aandeel in de zaak. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen en worden op een later moment vernietigd.

Ga naar
22 juni 2020
Bron: Rechtspraak.nl

Burgemeester Mill en Sint Hubert sluit woning vanwege grote hennepkwekerij

Eind april besloot de burgemeester van Mill en Sint Hubert een woning met bijbehorende perceel voor drie maanden te sluiten vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij. M.-tips en aansluitend onderzoek vanuit de politie leidde tot de ontmanteling van een grote hennepkwekerij met 2.952 hennepplanten op het achterste deel van het perceel. Gezien de omvang en de professionaliteit van de hennepkwekerij, was de sluiting van zowel de woning als het perceel gerechtvaardigd, aldus de rechtbank Oost-Brabant. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies