Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 juni 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Burgemeester Mill en Sint Hubert sluit woning vanwege grote hennepkwekerij

Eind april besloot de burgemeester van Mill en Sint Hubert een woning met bijbehorende perceel voor drie maanden te sluiten vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij. M.-tips en aansluitend onderzoek vanuit de politie leidde tot de ontmanteling van een grote hennepkwekerij met 2.952 hennepplanten op het achterste deel van het perceel. Gezien de omvang en de professionaliteit van de hennepkwekerij, was de sluiting van zowel de woning als het perceel gerechtvaardigd, aldus de rechtbank Oost-Brabant. 

03 januari 2023
Bron: Politie Land van Cuijk

Politie ontmantelt grote hennepkwekerij in loods Sint Hubert

Mede naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 3 januari een grote hennepkwekerij met daarin 1.300 hennepplanten aangetroffen in een loods aan de Voortsestraat in Sint Hubert. De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd. 

Ga naar
14 juli 2015
Bron: Gelderlander.nl / Twitter Politie

M.-tip leidt naar hennepkwekerij Mill

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie op 14 juli een hennepkwekerij aan in Mill. In een bedrijfspand aan het Kattenstraatje stonden ongeveer 600 planten. De geschatte straatwaarde van de hennep is 49.000 euro. Er is één verdachte aangehouden. De planten en kweekapparatuur zijn vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures