Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 juli 2015 | Bron: RTV Oost / Politie.nl

Zeven kilo drugs en wapens op woonboot Deventer

De politie heeft op 16 juli zeven kilo softdrugs en wapens gevonden in een woonboot aan de Hunneperkade in Deventer. Aanleiding voor een onderzoek naar de boot was een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bewoners, een 35-jarige man en een 31-jarige vrouw, zijn aangehouden.

In de woonboot trof de politie naast de kilo’s drugs ook duizenden euro’s aan contant geld aan. Verder vonden ze een aantal wapens, een boksbeugel, pepperspray en een ploertendoder. De politie heeft alles in beslag genomen.

30 november 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in Deventer ontdekt mede dankzij anonieme tip

In totaal 100 hennepplanten en 2.300 stekjes, zo groot was de hennepkwekerij in een pand aan de Zandweerd in Deventer. Op 29 november deed de politie een inval in het pand. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In het pand troffen de agenten de hennepkwekerij aan. Daarnaast hielden zij een 45-jarige man aan. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten en stekjes zijn vernietigd. 

Ga naar
26 november 2021
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Deventer

In een woning aan de Achterberggaarde in Deventer heeft de politie op 26 november een hennepkwekerij aangetroffen. Naar schatting stonden er volgens de politie ongeveer 100 planten in de woning. De inrichting en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Ga naar
01 oktober 2021
Bron: Tubantia.nl

M.-tips leiden politie naar hennepkwekerij in woning Deventer

De politie Deventer heeft naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontmanteld in de stad. Deze was nog actie, waarbij een groot aantal hennepplanten zijn geruimd en de aanwezige bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies