Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 december 2015 | Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in woning Alkmaar

Mede dankzij M.-tips trof de politie op 9 december een hennepkwekerij aan in een woning aan de Graalstraat in Alkmaar. Er was een onderzoek ingesteld na een aantal meldingen, waaronder via M. De kwekerij bestond uit ongeveer 280 planten. De geschatte waarde van de planten is 23.000 euro. Ook was er sprake van energiediefstal. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

31 oktober 2023
Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar drugslab in Alkmaar

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een drugslab aangetroffen in een bedrijfspand in Alkmaar. Het drugslab aan de Berenkoog was nog in werking. Er zijn geen verdachten aangehouden en de politie onderzoekt nog welke drugs er geproduceerd werden. Na de melding via M. is de politie gaan kijken op het bedrijventerrein. “Het rook naar foute boel, dus we hadden direct een legitieme reden om naar binnen te gaan. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse gekomen om het lab veilig te ontmantelen en te zorgen dat er door de Forensische opsporing sporenonderzoek kan worden gedaan”, meldt de eenheidscoördinator drugs van de politie aan het Noordhollands Dagblad.

Ga naar
29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
25 februari 2021
Bron: alkmaarsdagblad.nl

OM eist 10 maanden celstraf voor mishandeling Egmond aan Zee

Het Openbaar Ministerie eist tot 10 maanden (onvoorwaardelijke) celstraf tegen drie verdachten die in de zomer van 2017 drie Duitse toeristen mishandelen in Egmond aan Zee. Twee van hen belanden met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis; met blijvend letsel tot gevolg. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen drie verdachten in beeld, namelijk twee mannen van 18 en 20 jaar uit Egmond en één man van 19 jaar uit Alkmaar. Dit zinloze geweld met zeer ernstige gevolgen voor de slachtoffers laat niemand onberoerd’., aldus de Officier van Justitie. De uitspraak van de rechter volgt op een later moment.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies