Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 oktober 2023 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar drugslab in Alkmaar

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een drugslab aangetroffen in een bedrijfspand in Alkmaar. Het drugslab aan de Berenkoog was nog in werking. Er zijn geen verdachten aangehouden en de politie onderzoekt nog welke drugs er geproduceerd werden.

Na de melding via M. is de politie gaan kijken op het bedrijventerrein. “Het rook naar foute boel, dus we hadden direct een legitieme reden om naar binnen te gaan. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse gekomen om het lab veilig te ontmantelen en te zorgen dat er door de Forensische opsporing sporenonderzoek kan worden gedaan”, meldt de eenheidscoördinator drugs van de politie aan het Noordhollands Dagblad.

29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
25 februari 2021
Bron: alkmaarsdagblad.nl

OM eist 10 maanden celstraf voor mishandeling Egmond aan Zee

Het Openbaar Ministerie eist tot 10 maanden (onvoorwaardelijke) celstraf tegen drie verdachten die in de zomer van 2017 drie Duitse toeristen mishandelen in Egmond aan Zee. Twee van hen belanden met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis; met blijvend letsel tot gevolg. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen drie verdachten in beeld, namelijk twee mannen van 18 en 20 jaar uit Egmond en één man van 19 jaar uit Alkmaar. Dit zinloze geweld met zeer ernstige gevolgen voor de slachtoffers laat niemand onberoerd’., aldus de Officier van Justitie. De uitspraak van de rechter volgt op een later moment.  

Ga naar
03 november 2020
Bron: Telegraaf

M.-tip brengt invoer cocaïne in beveiligd cargo-gebied op Schiphol aan het licht

De rechtbank van Alkmaar heeft negen jaar celstraf en 50.000 euro geëist tegen de hoofdverdachte in een drugszaak rondom de invoer van cocaïne in beveiligd cargo-gebied op Schiphol. Deze drugstransporten zijn in 2017 door een speciaal onderzoeksteam geobserveerd na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Volgens het Openbaar Ministerie staat de 52-jarige man aan het hoofd van een criminele drugsorganisatie. De hoofdverdachte is op dit moment in Paramaribo en niet aanwezig tijdens het proces.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies