Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 december 2015 | Bron: WOS.nl

Vijfhonderd hennepplanten in woning ‘s-Gravenzande

Op 10 december rolde de politie een hennepkwekerij op aan de Boerenlaan in ’s-Gravenzande. In vier ruimten in de woning trof de politie in totaal ruim 500 hennepplanten aan. De straatwaarde van de hennep is ruim 40.000 euro. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was aanleiding voor een onderzoek. In de woning hield de politie een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

22 september 2015
Bron: WOS.nl

Politie ontmanteld hennepkwekerij ’s-Gravenzande

In een loods aan de Zandeveltweg in ’s-Gravenzande is op 22 september een hennepkwekerij ontmanteld. Aanleiding voor een onderzoek was een tip via Meld Misdaad Anoniem. De politie trof in de loods 874 planten aan. De straatwaarde van deze hennep is ruim 40.000 euro. De planten zijn vernietigd.

Ga naar
22 januari 2015
Bron: dichtbij.nl

Nootdorper verdacht van vernieling twintig auto’s

Een 20-jarige man uit Nootdorp is op 21 januari aangehouden op verdenking van een reeks vernielingen. De politie kreeg die nacht een melding dat er een schuurdeur van een woning op de Spirea in Nootdorp werd vernield. In de betreffende woning troffen zij de Nootdorper aan. Mede door een tip via Meld Misdaad Anoniem werd de verdachte ook in verband gebracht met een reeks vernielingen eind december.In de vroege ochtend van 21 december werden er namelijk bij ruim twintig auto’s spiegels vernield en enkele ruiten ingegooid. De auto’s stonden onder andere geparkeerd aan de Ambachtshof, Laan van Floris de Vijfde, Laan van ’s-Gravenhout, Hof van Leiden en Hof van Brasser in Nootdorp.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies