Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 februari 2016 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar harddrugs woning Maastricht

De politie trof na een M.-tip harddrugs aan in een woning aan de Andre Severinweg in Maastricht. Twee mannen van 23 en 27 jaar uit de Limburgse hoofdstad zijn aangehouden. In de woning lag ruim 300 gram heroïne, 70 gram cocaïne, ongeveer 200 gram hennep en ruim 70 xtc-tabletten. Daarnaast werden ook een vuurwapen met munitie, een taser en twee busjes pepperspray in beslag genomen. Op last van de burgemeester is de woning met onmiddellijke ingang gesloten.

28 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Maastricht sluit woning wegens aantreffen kilo’s drugs

De rechtbank in Maastricht heeft een voorlopige voorziening voor de sluiting van een woning voor 52 weken afgewezen. De politie ontving in augustus 2022 een melding via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke handel in verdovende middelen in de woning. Hierop besloot de politie een onderzoek op te starten. In de woning werd 605 gram cocaïne, 467 gram heroïne, 5912 gram amfetamine, 165 XTC pillen, 30 gram henneptoppen, een geldbedrag (€ 5.010,00) en een hagelgeweer met twee patronen aangetroffen. Op basis van deze handelshoeveelheden heeft de verweerder het omstreden besluit genomen om de woning te sluiten voor 52 weken. Dit is kenbaar gemaakt begin oktober, waarop de verzoekster besloot naar de rechtbank te stappen met bovenstaande uitspraak als resultaat. 

Ga naar
25 november 2020
Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

M.-tip ontmaskert hennepkwekerij in Maastricht

De politie heeft in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg een hennepkwekerij ontmanteld door een tip via Meld Misdaad Anoniem. De wijkagenten troffen honderden stekjes aan in de woning. Alles is geruimd en wordt vernietigd.

Ga naar
28 oktober 2020
Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

Politie vindt hennep in woning Maastricht dankzij M.-tip

In de Maastrichtse wijk Oud-Caberg heeft de politie hennep in een woning aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De agenten vonden met name gedroogde henneptoppen-en takken. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures