Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 februari 2016 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar harddrugs woning Maastricht

De politie trof na een M.-tip harddrugs aan in een woning aan de Andre Severinweg in Maastricht. Twee mannen van 23 en 27 jaar uit de Limburgse hoofdstad zijn aangehouden. In de woning lag ruim 300 gram heroïne, 70 gram cocaïne, ongeveer 200 gram hennep en ruim 70 xtc-tabletten. Daarnaast werden ook een vuurwapen met munitie, een taser en twee busjes pepperspray in beslag genomen. Op last van de burgemeester is de woning met onmiddellijke ingang gesloten.

17 december 2023
Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzocht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
23 november 2023
Bron: De Limburger

Aanhouding na vondst 1000 kilo illegaal vuurwerk in Maastricht

De politie heeft op 23 november een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen in Maastricht. Bij een woonwagen lag zo?n 1.000 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De bewoner is aangehouden. De politie werd op de hoogte gebracht door een anonieme melding en eerdere waarnemingen in de afgelopen jaren. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies