Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 december 2023 | Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzicht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra 6.

Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen. Om hoeveel kilo vuurwerk het gaat is (nog) niet bekend.

14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding over een vuurwapen heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
23 november 2023
Bron: De Limburger

Persoon aangehouden na vondst 1000 kilo illegaal vuurwerk in Maastricht

De politie heeft op 23 november een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen bij een woonwagen in Maastricht. Bij de woonwagen lag zo’n 1000 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De bewoner van het pand is aangehouden.De politie werd op de hoogte gebracht door een anonieme melding en eerdere waarnemingen in de afgelopen jaren. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie stelt nog een onderzoek in.

Ga naar
28 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Maastricht sluit woning wegens aantreffen kilo’s drugs

De rechtbank in Maastricht heeft een voorlopige voorziening voor de sluiting van een woning voor 52 weken afgewezen. De politie ontving in augustus 2022 een melding via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke handel in verdovende middelen in de woning. Hierop besloot de politie een onderzoek op te starten. In de woning werd 605 gram cocaïne, 467 gram heroïne, 5912 gram amfetamine, 165 XTC pillen, 30 gram henneptoppen, een geldbedrag (€ 5.010,00) en een hagelgeweer met twee patronen aangetroffen. Op basis van deze handelshoeveelheden heeft de verweerder het omstreden besluit genomen om de woning te sluiten voor 52 weken. Dit is kenbaar gemaakt begin oktober, waarop de verzoekster besloot naar de rechtbank te stappen met bovenstaande uitspraak als resultaat. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies