Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 april 2016 | Bron: Politie.nl

Slaapkamers in Rheden ingericht als hennepkwekerij

Aan de Buurtweg in Rheden is op 4 april mede dankzij een M.-tip een hennepkwekerij ontmanteld. Twee slaapkamers op de eerste etage van het huis waren ingericht als kwekerij. In totaal stonden er 251 hennepplanten, met een geschatte waarde van 20.500 euro. Uit onderzoek bleek dat er vermoedelijk vaker is geoogst. De 61-jarige bewoonster is aangehouden.

24 mei 2023
Bron: Studio Rheden

Hennepkwekerij Velp ontmanteld na anonieme tip

De politie heeft begin maart een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de President Kennedylaan in Velp mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal zijn er ruim 200 hennepplanten in beslag genomen.

Ga naar
15 juli 2021
Bron: Omroep Gelderland

Drugshandel uit woning leidt tot sluiting van drie maanden

De burgemeester van Rheden heeft een woning aan de Schoolstraat in Velp gesloten voor drie maanden wegens drugshandel. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de drugshandel vanuit de woning aan het licht. De bewoner is niet aangehouden en zit op dit moment vrijwillig in een kliniek. 

Ga naar
06 april 2019
Bron: Omroep Gelderland

Politie treft na M.-tip 2.400 hennepstekjes in woning Rheden aan

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem hield de politie een inwoner van Rheden aan die verantwoordelijk was voor het kweken van ruim 2.400 hennepstekjes. Dit vond plaats in zijn woning aan de Johan van Meeckerenstraat. De kwekerij is geruimd en de bijbehorende apparatuur worden onder speciaal toezicht vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies