Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 juli 2021 | Bron: Omroep Gelderland

Drugshandel uit woning leidt tot sluiting van drie maanden

De burgemeester van Rheden heeft een woning aan de Schoolstraat in Velp gesloten voor drie maanden wegens drugshandel. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de drugshandel vanuit de woning aan het licht. De bewoner is niet aangehouden en zit op dit moment vrijwillig in een kliniek. 

31 december 2023
Bron: Regio bode online

Grote hennepkwekerij ontmanteld in Velp

In een bedrijfspand aan het Kokspad in Velp heeft de politie op 30 december een grote hennepkwekerij ontmanteld. De politie ging polshoogte nemen na een anonieme tip.Bij de ontdekking trof de politie 1.409 hennepplanten aan. Deze zijn allemaal geruimd. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de zaak.

Ga naar
24 mei 2023
Bron: Studio Rheden

Burgemeester Rheden sluit woning niet naar hennepvondst

De politie heeft begin maart een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de President Kennedylaan in Velp mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal zijn er ruim 200 hennepplanten in beslag genomen. Ondanks het aantreffen van de kwekerij, besloot de burgemeester het pand niet voor ten minste drie maanden te sluiten. “De gevolgen van het sluiten van het pand staan hier niet in verhouding met het beoogde doel van de sluiting. Dus heeft de burgemeester er, nadat hij de politierapportage en alle feiten had bekeken, ervoor gekozen het pand niet te sluiten en het bij een waarschuwing te laten.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
16 december 2021
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij met 160 planten ontdekt in Velp na M.-tip

Na een anonieme tip trof de politie een hennepkwekerij aan in verborgen ruimte in een garagebox aan de Annastraat in Velp. De kwekerij bestond uit ruim 160 hennepplanten. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies