Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 april 2016 | Bron: Facebook Politie Arnhem-Zuid

Twee mannen met vuurwapen en drugs aangehouden in Arnhem

In de Arnhemse wijk Vredenburg zijn 13 april twee mannen aangehouden met vijf kilo hennep. Ook was één van hen in het bezit van een vuurwapen. De politie kwam de mannen op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Op het moment dat de politie bij de woning aankwam zagen ze de mannen met vuilniszakken naar buiten lopen. De zakken bleken vol te zitten met gedroogde hennep. Beide mannen zijn aangehouden. Bij de fouillering bleek één van hen een vuurwapen en munitie op zak te hebben. Op hetzelfde adres werd eind 2015 al een hennepkwekerij ontdekt.

 

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
04 december 2022
Bron: Gelderlander.nl

EOD haalt vuurwerkbom op in Arnhem dankzij anonieme tip

De politie heeft op 3 december zwaar en illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning aan het Abshovenpad in Arnhem dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal ontdekte de agenten 160 kilo vuurwerk. Daarnaast werd er ook een zelfgeknutselde vuurwerkbom aangetroffen. Een expert van de politie schatte de situatie in als gevaarlijk en daarom moest de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) eraan te pas komen om het vuurwerk te verwijderen en vernietigen. 

Ga naar
18 november 2022
Bron: De Stentor

24 kilo drugs en vuurwapen in woning Arnhem

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft op 17 november een woning aan de Groningensingel gesloten. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en onderzoek door de politie. In de woning troffen de agenten 24 kilo henneptoppen en een vuurwapen aan. Het vuurwapen zorgde volgens de burgemeester voor een ‘zeer gevaarlijke situatie’ en daarom heeft hij de woning gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures