Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 juni 2016 | Bron: Facebook Politie Maastricht

Hasj, hennep en wapens in woning Maastricht

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie in Maastricht op het spoor van een grote hoeveelheid drugs en wapens. Er is één persoon aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. De politie trof in totaal 1447 gram hennep, 1297 gram hasj en 14,5 liter hasj olie aan. Ook werden twee katapulten, een kruisboog, een luchtdrukpistiool en een paintballgun in beslag genomen.

17 december 2023
Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzocht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
23 november 2023
Bron: De Limburger

Aanhouding na vondst 1000 kilo illegaal vuurwerk in Maastricht

De politie heeft op 23 november een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen in Maastricht. Bij een woonwagen lag zo?n 1.000 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De bewoner is aangehouden. De politie werd op de hoogte gebracht door een anonieme melding en eerdere waarnemingen in de afgelopen jaren. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies