Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 juli 2016 | Bron: rtvnh.nl StAVc

Vijf gestolen auto’s gestript teruggevonden in Volendam

De politie heeft op 27 juli vijf gestolen auto’s gevonden in Volendam. De auto’s stonden in een loods aan het Pellersplein en waren helemaal gestript. De politie kwam de auto’s op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Een 19-jarige man uit IJmuiden en een 35-jarige Hagenees zijn aangehouden.

Bij strippen worden alle bruikbare onderdelen van een gestolen voertuig gedemonteerd en verkocht via internet of malafide bedrijven. Volgens de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit worden gestolen auto’s steeds vaker gestript omdat dit voor de criminelen minder risicovol is dan omkatten. Daarnaast levert de verkoop van de onderdelen vaak meer op dan een complete auto in het legale circuit te brengen.

30 november 2021
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen in drugsonderzoek IJmuiden

In IJmuiden zijn vier verdachten tussen de 18 en 34 jaar oud aangehouden in een onderzoek naar de handel in drugs. De politie kwam de verdachten op het spoor door onder andere meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

Ga naar
04 juli 2020
Bron: NH Nieuws

Drugslab IJmuiden opgerold dankzij M.-tip

Begin juli trof de politie een drugslab aan in een bedrijfspand aan de Industrieweg in IJmuiden. Daar werden vaten aangetroffen met daarin vermoedelijk essentiële stoffen om de drug mefedron te maken. Twee mannen van 26 en 73 jaar waren aanwezig in het pand en zijn aangehouden. 

Ga naar
04 november 2019
Bron: Noordhollandsdagblad

Burgemeester IJmuiden sluit woning na drugsvondst

De burgemeester van IJmuiden heeft begin november een woning aan de Orionweg voor een half jaar gesloten wegens de aanwezigheid van drugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de woning en besloten over te gaan tot een huiszoeking. Zij troffen eerder dit jaar handelshoeveelheid harddrugs, een handelshoeveelheid softdrugs en een vuurwapen aan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures