Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 juli 2016 | Bron: Facebook Politie Maastricht

Wapens en drugs in woning Maastricht

Op 29 juli trof de politie na een M.-tip wapens en drugs aan in een woning in de wijk Malpertuis in Maastricht. Drie aanwezigen werden aangehouden. In de woning werd 112 gram cocaïne gevonden. Verder zijn er drie imitatiewapens, een ploertendoder, een uitschuifbare wapenstok, een boksbeugel en een handbijl in beslag genomen.

28 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Maastricht sluit woning wegens aantreffen kilo’s drugs

De rechtbank in Maastricht heeft een voorlopige voorziening voor de sluiting van een woning voor 52 weken afgewezen. De politie ontving in augustus 2022 een melding via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke handel in verdovende middelen in de woning. Hierop besloot de politie een onderzoek op te starten. In de woning werd 605 gram cocaïne, 467 gram heroïne, 5912 gram amfetamine, 165 XTC pillen, 30 gram henneptoppen, een geldbedrag (€ 5.010,00) en een hagelgeweer met twee patronen aangetroffen. Op basis van deze handelshoeveelheden heeft de verweerder het omstreden besluit genomen om de woning te sluiten voor 52 weken. Dit is kenbaar gemaakt begin oktober, waarop de verzoekster besloot naar de rechtbank te stappen met bovenstaande uitspraak als resultaat. 

Ga naar
25 november 2020
Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

M.-tip ontmaskert hennepkwekerij in Maastricht

De politie heeft in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg een hennepkwekerij ontmanteld door een tip via Meld Misdaad Anoniem. De wijkagenten troffen honderden stekjes aan in de woning. Alles is geruimd en wordt vernietigd.

Ga naar
28 oktober 2020
Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

Politie vindt hennep in woning Maastricht dankzij M.-tip

In de Maastrichtse wijk Oud-Caberg heeft de politie hennep in een woning aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De agenten vonden met name gedroogde henneptoppen-en takken. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures