Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 december 2016 | Bron: Politie.nl / Brabants Dagblad

550 kilo illegaal vuurwerk in twee woningen Sprang-Capelle

In twee huizen aan de Schrevelstraat in Sprang-Capelle is in totaal 550 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. In het ene huis lag 345 kilo vuurwerk, in het andere 205 kilo. De politie kwam het vuurwerk op het spoor dankzij M.-tips. Twee mannen van 29 en 64 jaar zijn aangehouden. Ook de woningcorporatie gaat met de huurders in gesprek.

29 december 2020
Bron: BD.nl

82 kilo illegaal vuurwerk in loods Sprang-Capelle

Enkele dagen voor de jaarwisseling trof de politie 82 kilo illegaal vuurwerk aan in een loods in de wijk Nieuwe-Vaart in Sprang-Capelle. De eigenaar van de loods is aangestipt als verdachte wordt op een later moment verhoord. De politie kwam de loods op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
10 juli 2020

Politie vindt twee handgranaten; 29-jarige man opgepakt

De politie heeft op 10 juli een 29-jarige man aangehouden vanwege het in bezit hebben van twee handgranaten. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de explosieven op het spoor. Doordat de verdachte een bekende was van de politie, werd direct actie ondernomen. Het Arrestatieteam heeft de man in een woning in Sprang-Capelle als verdachte aangehouden. In de tuin achter de woning werd een tasje aangetroffen met twee handgranaten. De herkomst van deze explosieven wordt door de recherche onderzocht.

Ga naar
22 april 2017
Bron: Waalwijk.nieuws.nl

Gemeente sluit woning in Sprang-Capelle na vondst hennepkwekerij

Een tip via Meld Misdaad Anoniem zette de politie op 21 april op het spoor van een hennepkwekerij op de Beatrixstraat in Sprang-Capelle. In de woning stonden meer dan 250 planten. Daarnaast was er sprake van stroomdiefstal. De gemeente Waalwijk heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies