Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 december 2016 | Bron: Politie.nl

Zwaar vuurwerk in woning Gouda

Een M.-tip en vervolgonderzoek bracht de politie 29 december op het spoor van 85 kilo illegaal vuurwerk in een schuur van een woning in Gouda. Het betrof een pot waaruit zeshonderd shots zouden komen en die ongeveer vijf minuten zou ‘vuren’. Dergelijk vuurwerk is niet toegestaan in Nederland.

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
04 juni 2023
Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie opgezet gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Bij zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beiden uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

Ga naar
14 juni 2020
Bron: de Telegraaf

77-jarige Nederlandse hoofdverdachte in zaak cocaïnehandel

Volgens het Openbaar Ministerie en het Gazet van Antwerpen is de 77-jarige hoofdverdachte Willem van de G. spil in een grote smokkelzaak in een Belgisch-Nederlandse onderzoek. Van de G. is een Nederlandse eigenaar van een waterzuiveringsbedrijf in de haven van Antwerpen. In april 2019 kwamen meerdere containers, afkomstig uit Brazilië, aan in de haven van Rotterdam. Uit scans bleek dat in één van de twee containers 3.200 kilo cocaïne bevatte. Dit had een straatwaarde van circa 160 miljoen euro. De Nederlandse douane liet weten een melding te hebben ontvangen via Meld Misdaad Anoniem over de twee desbetreffende containers, waarna deze onder de loep werden genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies