Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 juni 2023 | Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie opgezet gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Bij zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beiden uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
30 december 2016
Bron: Politie.nl

Zwaar vuurwerk in woning Gouda

Een M.-tip en vervolgonderzoek bracht de politie 29 december op het spoor van 85 kilo illegaal vuurwerk in een schuur van een woning in Gouda. Het betrof een pot waaruit zeshonderd shots zouden komen en die ongeveer vijf minuten zou ‘vuren’. Dergelijk vuurwerk is niet toegestaan in Nederland.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies