Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 januari 2017 | Bron: Algemeen Dagblad

Illegale handel in anabolen en erectiepillen sportschool Den Haag

In een onderzoek naar witwassen en illegale handel in anabolen en erectiepillen heeft de politie op 11 januari een inval gedaan bij een sportschool in Den Haag. De sportschool aan de Jan Thijssenweg zou onderdeel uitmaken van een groot netwerk van illegale handel in verboden middelen. Het onderzoek kwam op gang dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem.

Zeven verdachten in het netwerk zijn in december al aangehouden in Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De anabolen konden bij de verdachten worden besteld en werden thuis afgeleverd. Bij de invallen werden 100.000 doosjes met verboden middelen gevonden en twee miljoen potentieverhogende pillen, waaronder erectiepillen. Ook werden kostbare auto’s, sieraden en 70.000 euro aan contant geld in beslag genomen. De auto’s en sieraden zouden gekocht zijn met de opbrengst van de illegale handel.

11 augustus 2023
Bron: Politie

Politie vindt 3.750 lachgasflessen in een pand in Nootdorp

De politie heeft in totaal 3.750 lachgasflessen aangetroffen in een woning aan de Meesterstraat in Nootdorp. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem was de politie een onderzoek naar de locatie gestart, waarop zij besloot om op donderdag 10 augustus over te gaan tot een huiszoeking. De flessen zijn in beslag genomen. De straatwaarde van de gevonden tanks ligt rond de 124.000 euro. Er stonden niet alleen duizenden lachgasflessen in het pand, maar ook zes dozen met wit poeder. Ook deze dozen zijn in beslag genomen.

Ga naar
13 juni 2017
Bron: Telstaronline.nl

Wederom hennepkwekerij boven winkelcentrum in Pijnacker

Een M.-tip leidde op 13 juni tot de ontmanteling van een hennepkwekerij in een appartementencomplex boven winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. Kort geleden trof de politie hier ook al een grote hennepkwekerij aan. Ditmaal betrof het een kwekerij van ruim 400 planten, met een geschatte waarde van ongeveer 33.000 euro. Er is niemand aangehouden.

Ga naar
15 oktober 2015
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor benzinediefstal Rotterdam

Twee mannen zijn aangehouden op verdenking van het tanken zonder betalen langs de A13 ter hoogte van Pijnacker. In mei toonde de politie de camerabeelden van het tankstation op politie.nl, sociale media en in het dagblad Metro. Vervolgens kreeg de politie onder andere via Meld Misdaad Anoniem enkele tips over de identiteit van de mannen.De eerste verdachte werd op 28 september in zijn huis in Rotterdam aangehouden. De tweede verdachte meldde zich later die dag bij een politiebureau in Rotterdam. De mannen worden er van verdacht dat zij in maart vier keer tankten zonder te betalen. Ook zouden zij dezelfde maand vier kentekenplaten hebben gestolen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies