Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 mei 2017 | Bron: BD.nl

Man uit Kerkdriel veroordeeld voor hennepkwekerij

De rechtbank veroordeelde op 29 mei een 39-jarige man uit Kerkdriel tot een werkstraf van 120 uur. De man liep in maart 2016 tegen de lamp nadat er een M.-tip binnenkwam en er meerdere warmtemetingen werden gedaan. In de woning trof de politie bijna 200 metershoge hennepplanten aan. De vondst heeft een straatwaarde van circa 16.400 euro. De man had daarnaast voor 3.700 euro aan stroom gestolen.

21 februari 2022
Bron: Politie.nl

Drugsdealer aangehouden in Kerkdriel mede dankzij anonieme meldingen

De afgelopen maanden hebben de politie en het Openbaar Ministerie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke drugsdealer in Kerkdriel. Deze dealer kwam aan het licht door tips via Meld Misdaad Anoniem.De anonieme tips hadden betrekking op een woning aan de Paterstraat in Kerkdriel. Vanuit deze woning en in het centrum zou de verdachte drugs verhandelen. In februari konden twee klanten van de verdachte worden aangehouden en zij bleken harddrugs bij zich te hebben. Hierop werd de verdachte ook aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid cocaïne bij zich. Tijdens de doorzoeking van zijn woning werden een ploertendoder en een aanzienlijke hoeveelheid GHB en amfetamine aangetroffen. Alle drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
12 juni 2019
Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar hennepdrogerij op camping Kerkdriel

Dankzij een M.-tip kwam de politie op 12 juni een hennepdrogerij op het spoor in een chalet op camping Maaszicht in Kerkdriel. Een bewoonster en een 67-jarige man uit de gemeente Zaltbommel zijn aangehouden. Een flinke hoeveelheid gedroogde hennep is in beslag genomen. De hennepdrogerij is geruimd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies