Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 juni 2017 | Bron: Omroepgelderland.nl

Ruim duizend hennepplanten aangetroffen in Hedel na anonieme tip

De politie ontdekte woensdagochtend 14 juni een grote hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Veldweg in Hedel. De politie was getipt via Meld Misdaad Anoniem. In het pand trof men ruim duizend planten aan. De vangst heeft een straatwaarde van 82.000 euro. Er is niemand aangehouden.

 

15 oktober 2020
Bron: AD.nl

Hennepkwekerij Hedel ontdekt na M.-tip

De burgemeester van Maasdriel heeft een woning aan de Voorstraat in Hedel gesloten voor drie maanden wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Volgens de gemeente waren tips via Meld Misdaad Anoniem de aanleiding om poolshoogte te nemen op het adres.

Ga naar
25 augustus 2020
Bron: Omroep Gelderland

Burgemeester Maasdriel sluit panden na vondst hennep

In de gemeente Maasdriel zijn in drie panden hennep(plantages) aangetroffen. Aan de Parallelweg in Hedel is er naast hennep ook een knipperij en een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden. Aan de Berm in Kerkdriel werd een hennepkwekerij aangetroffen en aan de Hondstraat in Velddriel werd ook een grote hoeveelheid hennep en een knipperij ontdekt. Burgemeester Henny van Kooten heeft drie locaties gesloten, twee bedrijfspanden en één woning. Over twee locaties zijn tips binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies