Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 maart 2018 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar zes aanhoudingen in Renkum

Een M.-tip leidde op 18 maart tot de aanhouding van zes vrouwen in een schuur aan de Bosweg in Renkum. Op het moment dat de politie de schuur betrad, waren de vrouwen bezig om een hennepkwekerij te oogsten. De vrouwen hebben de leeftijd tussen de 20 en 52 jaar en zijn afkomstig uit Arnhem, Huissen en Renkum. De hennep, circa 50 kilo met een geschatte waarde van 50.000 euro, is in beslag genomen.

28 maart 2024
Bron: Crime-nieuws.nl

Politie ontdekt handel in groeimiddelen voor hennep in Huissen

Een onderzoek van de politie bij een bedrijfspand in Huissen heeft op 25 maart geleid tot de ontdekking van een vermoedelijke handel in groeimiddelen voor de kweek van hennep. De politie deed een inval na reguliere controles op het bedrijventerrein en anonieme tips. Het bedrijf wordt ervan verdacht dergelijke middelen te hebben verstrekt aan derden voor illegale doeleinden. Een 57-jarige Arnhemmer is aangehouden.Bij het onderzoek is vastgesteld dat het bedrijfspand voor een langere periode kweekbenodigdheden voor de bedrijfsmatige hennepteelt verkocht. De kweekbenodigdheden zijn in beslag genomen en vernietigd. Daarnaast werd er 8.000 euro aan contant geld en een voertuig in beslag genomen. De verdachte is een dag later vrijgelaten, maar blijft verdachte in het onderzoek.

Ga naar
06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden geeft woningcorporatie gelijk; huurovereenkomst ontbonden na aantreffen drugs

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft een hoger beroep omtrent de beëindiging van een huurovereenkomst van een woning afgewezen. Begin januari 2021 heeft woningcorporatie Stichting Portaal een huurovereenkomst met een huurder ontbonden wegens het aantreffen van versnijdingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, spullen voor de productie van GHB en een (vermoedelijk nep-)vuurwapen geschikt voor knalpatronen en afdreiging. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies