Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 maart 2018 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar drie aanhoudingen in Gouda

De politie hield op 21 maart drie mannen aan in een onderzoek naar de handel in harddrugs. Het gaat om een 29-jarige man uit Waddinxveen, een 29-jarige man uit Boskoop en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het onderzoek werd gestart naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De mannen werden aangehouden tijdens een deal op de Thorbeckelaan in Gouda. De man uit Waddinxveen zou in meerdere plaatsen actief zijn, onder andere in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle. In de woning en auto van de Waddinxvener vond de politie een hoeveelheid harddrugs. De harddrugs zijn in beslag genomen.

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
09 december 2023
Bron: Omroep West

Drie mannen uit Boskoop aangehouden voor drugshandel

Drie mannen van 19, 21 en 27 jaar uit Boskoop zijn begin december aangehouden voor de handel in drugs. De politie startte een onderzoek naar aanleiding van M.-tips. De verdachten werden aangehouden in Boskoop, Hoofddorp en Rotterdam. De twee jongste verdachten zijn inmiddels verhoord en weer op vrije voeten. De oudste verdachte zit nog altijd in de cel.

Ga naar
04 juni 2023
Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie opgezet gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Bij zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beiden uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies