Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 maart 2018 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar drie aanhoudingen in Gouda

De politie hield op 21 maart drie mannen aan in een onderzoek naar de handel in harddrugs. Het gaat om een 29-jarige man uit Waddinxveen, een 29-jarige man uit Boskoop en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het onderzoek werd gestart naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De mannen werden aangehouden tijdens een deal op de Thorbeckelaan in Gouda. De man uit Waddinxveen zou in meerdere plaatsen actief zijn, onder andere in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle. In de woning en auto van de Waddinxvener vond de politie een hoeveelheid harddrugs. De harddrugs zijn in beslag genomen.

04 juni 2023
Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Tijdens zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beide uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

Ga naar
07 juli 2021
Bron: 112Reeuwijk.nl

Anonieme tip leidt tot ontmanteling hennepkwekerij Reeuwijk

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in Reeuwijk dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen tientallen hennepplanten aan. Daarnaast werd ook illegaal stroom afgetapt, met alle gevolgen van dien.

Ga naar
07 december 2017
Bron: Alphens.nl

300 kilo illegaal vuurwerk in Alphen aan den Rijn

Op 5 december zette een M.-tip de politie op het spoor van 300 kilo illegaal vuurwerk in een pand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn.  De politie heeft het vuurwerk in beslag genomen en vernietigd. Een 41-jarige man is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures