Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 november 2018 | Bron: Blik op het Nieuws

M.-tip leidt naar ontdekking drugslab

De politie ontving op donderdag 8 november een tip via Meld Misdaad Anoniem over een drugslaboratorium aan de Leemansstraat in Sliedrecht. Naar aanleiding hiervan namen enkele agenten polshoogte bij de loods en roken bij aankomst een sterke chemische lucht. Verder onderzoek wees uit dat er hoogstwaarschijnlijk amfetamine werd geproduceerd, gezien de aanwezigheid van vaten met chemisch aanval. Er zijn twee mannen uit Nijmegen (19) en Den Haag (26) aangehouden. Het drugslab met bijbehorende middelen en materialen is door de specialisten van de Landelijke Faciliteit ondersteuning Ontmantelen (LFO) ontruimd.

17 juni 2021
Bron: BNdeStem.nl

Drie Sliedrechtse woningen gesloten wegens aantreffen hennepkwekerijen

De burgemeester van Sliedrecht heeft twee woningen aan de Baanhoek en één woning aan de Lelystraat gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de locaties op het spoor. Er zijn nog aanhoudingen verricht. “Ik vind het niet acceptabel dat inwoners in gevaar worden gebracht. In onze gemeente is eerlijk zaken doen een belangrijke waarde. Voor criminaliteit is hier geen plaats”, aldus de burgemeester.

Ga naar
01 april 2021
Bron: BN de Stem

M.-tips ontmaskeren hennepkwekerij Sliedrecht

Naar aanleiding van anonieme tips heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld aan de Baanhoek in Sliedrecht. De kwekerij werd ontdekt in een grote schuur op het erf van een woning. In totaal troffen agenten bijna 900 hennepplanten aan. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
02 maart 2018
Bron: Facebookpagina politie Drechtsteden-Buiten

Aanhouding drugshandel in Sliedrecht

Een M.-tip leidde de politie in de week van 26 februari naar een woning aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. In de woning vond de politie ruim een kilo harddrugs, diverse voorgedraaide joints en enkele duizenden euro’s aan contant geld. De aanwezige 46-jarige man was geen onbekende van de politie. Eerder liep hij al tegen de lamp voor drugsincidenten. De Sliedrechter is aangehouden. De politie nam de drugs en het contant geld in beslag.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies