Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 januari 2019 | Bron: Politie.nl

Limburgse politie neemt 6.000 hennepplanten in beslag

De politie van Maastricht heeft een mooie slag gemaakt in de strijd tegen hennep. In enkele dagen tijd werden bijna 6.000 hennepplanten en 5.000 stekjes in beslag genomen en zijn in totaal zeven aanhoudingen verricht. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen enkele hennepplantages in beeld.

In navolging van deze meldingen deed de politie een eigen onderzoek, wat uiteindelijk leidde tot invallen aan de Lorentzstraat, de Punterweg en de Karveelweg te Maastricht.  Daarnaast is ook nog een pand in Swalmen ontruimd. De hennepkwekerijen, de oogsten en de stekjes zijn in beslag genomen

17 december 2023
Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzocht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
23 november 2023
Bron: De Limburger

Aanhouding na vondst 1000 kilo illegaal vuurwerk in Maastricht

De politie heeft op 23 november een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen in Maastricht. Bij een woonwagen lag zo?n 1.000 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De bewoner is aangehouden. De politie werd op de hoogte gebracht door een anonieme melding en eerdere waarnemingen in de afgelopen jaren. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.  

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies