Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 augustus 2019 | Bron: Schiedam24

Hennepkwekerij in Schiedamse kast ontdekt dankzij M.-tip

De politie heeft begin augustus in een woning aan de Louis Raemaekersstraat in Schiedam een hennepkwekerij aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. 

De gemeente ging vervolgens samen met de politie en medewerkers van Stedin op onderzoek. In de woning werd een hennepplantage aangetroffen, met 72 moederplanten en 672 stekken. Deze zaten ‘verstopt’ in een kast, aldus de gemeente Schiedam. Alles is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Bron: Schiedam24

30 november 2022
Bron: Schie.nu

Wederom winkel met namaak merkkleding ontdekt in Schiedam na anonieme tip

Voor de tweede keer in een korte tijd hebben de handhavers van de gemeente Schiedam en de politie een winkel met namaak merkkleding ontdekt in de Spaanse Polder. Op 29 november kwamen zij de winkel op het spoor dankzij eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de professioneel uitziende winkel waren 1.500 artikelen uitgestald en opgeslagen. Deze zijn allemaal in beslag genomen. De burgemeester heeft het pand met spoed gesloten. 

Ga naar
04 mei 2022
Bron: Schie.nu

Politie ontdekt hennepkwekerij dankzij anonieme melding

Aan de Hoofdstraat in Schiedam hebben de politie, handhaving en netbeheerder Stedin een hennepkwekerij aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Er werd gebruik gemaakt van illegaal afgetapte stroom om de kwekerij te voorzien van het juiste klimaat. De kwekerij is ontmanteld en de hennep vernietigd. 

Ga naar
13 april 2022
Bron: Toezicht & Handhaving Schiedam (Twitter)

Grote hennepkwekerij in Schiedam; 120 planten en 1.800 stekjes

Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam heeft samen met de politie en netbeheerder Stedin een grote hennepkwekerij ontdekt in een pand aan het De Biepad in Schiedam. Dit gebeurde naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem. In het pand zijn 120 hennepplanten en 1.800 stekjes aangetroffen. Daarnaast was er sprake van de diefstal van stroom en is er één persoon aangehouden. De burgemeester heeft het pand met spoed gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies