Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 september 2019 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt politie naar drugslab Brunssum

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar een huis aan de Dorpsstraat in Brunssum. De politie besloot het pand binnen te treden en trof daar een actief drugslab aan. Het eerste onderzoek wijst erop dat het een productielocatie zou zijn voor zowel een grondstof voor amfetamine als amfetamine zelf.  Specialisten hebben dit drugslab ontmanteld. Er zijn twee aanhoudingen verricht, waarvan één persoon de bewoner van het huis aan de Dorpstraat is.

12 april 2024
Bron: Politie Brunssumlandgraaf (IG)

Politie ontdekt hennepkwekerij in Brunssum

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij in aanbouw ontdekt in een woning aan de Amstenrade in Brunssum. In totaal zijn er 290 potten, klaar voor gebruik, in beslag genomen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom en gas. Het onderzoek loopt nog en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
13 juni 2023
Bron: ZNWS.nl

Politie en gemeente ontdekken grote drugsopslag in woning Brunssum

De politie en gemeente Brunssum hebben op een woonwagenkamp aan de Rembrandstraat een opslag ontdekt waar honderden kilo?s PMK lag opgeslagen, een verboden grondstof voor drugs. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In een schuurtje op het kamp vonden agenten 23 zakken met daarin elk 25 kilo PMK. Dit is in beslag genomen en de gemeente zal een proces in gang zetten om de opslaglocatie voor zes maanden te sluiten.

Ga naar
25 januari 2023
Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies