Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 januari 2023 | Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

12 april 2024
Bron: Politie Brunssumlandgraaf (IG)

Politie ontdekt hennepkwekerij in Brunssum

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij in aanbouw ontdekt in een woning aan de Amstenrade in Brunssum. In totaal zijn er 290 potten, klaar voor gebruik, in beslag genomen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom en gas. Het onderzoek loopt nog en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
17 december 2023
Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzocht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies