Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 januari 2023 | Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

28 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Maastricht sluit woning wegens aantreffen kilo’s drugs

De rechtbank in Maastricht heeft een voorlopige voorziening voor de sluiting van een woning voor 52 weken afgewezen. De politie ontving in augustus 2022 een melding via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke handel in verdovende middelen in de woning. Hierop besloot de politie een onderzoek op te starten. In de woning werd 605 gram cocaïne, 467 gram heroïne, 5912 gram amfetamine, 165 XTC pillen, 30 gram henneptoppen, een geldbedrag (€ 5.010,00) en een hagelgeweer met twee patronen aangetroffen. Op basis van deze handelshoeveelheden heeft de verweerder het omstreden besluit genomen om de woning te sluiten voor 52 weken. Dit is kenbaar gemaakt begin oktober, waarop de verzoekster besloot naar de rechtbank te stappen met bovenstaande uitspraak als resultaat. 

Ga naar
25 oktober 2022
Bron: Limburg24.nl

Ernstig verwaarloosde honden in Brunssum ontdekt na anonieme melding

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 20 oktober in Brunssum een onderzoek ingesteld naar paar ernstig verwaarloosde honden. De honden waren aan hun lot overgelaten, liepen in hun eigen uitwerpselen en stonken erg. Daarnaast zaten ze in een veel te kleine huisvesting. De honden zijn door de politie direct in beslag genomen en zullen overgeplaatst worden naar een nieuw gezin. 

Ga naar
31 augustus 2022
Bron: Zo-nws.nl

Onderzoek naar drugspanden in Brunssum mede dankzij anonieme meldingen

De gemeente Brunssum is gestart met een onderzoek naar diverse drugspanden mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Onlangs heeft de burgemeester van Brunssum nog een pand gesloten voor de duur van één jaar. In het pand werd namelijk een partij drugs aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures