Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 september 2019 | Bron: 1Limburg.nl

Ondergronds drugslab Brunssum ontdekt mede dankzij M.-tips

De politie heeft een drugslab in een Brunssumse kelder aan de Prins Hendrikstraat ontdekt en ontmanteld. Dankzij M-tips besloot de politie een onderzoek naar de woning te starten en uiteindelijk het voormalig café te betreden. De politie trof naast het drugslab in werking ook tientallen vaten met chemicaliën aan.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er ‘vaten met vloeistof’ in beslag genomen. Er is inmiddels vastgesteld dat het gaat om chemicaliën die gebruikt worden bij de productie van harddrugs. In totaal zijn er 24 vaten van 25 liter en acht vaten van 220 liter in beslag genomen. “Die waren allemaal gevuld”, aldus de politiewoordvoerder. Er zijn twee mannen van 21 en 25 jaar oud aangehouden.

12 april 2024
Bron: Politie Brunssumlandgraaf (IG)

Politie ontdekt hennepkwekerij in Brunssum

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een hennepkwekerij in aanbouw ontdekt in een woning aan de Amstenrade in Brunssum. In totaal zijn er 290 potten, klaar voor gebruik, in beslag genomen. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom en gas. Het onderzoek loopt nog en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
13 juni 2023
Bron: ZNWS.nl

Politie en gemeente ontdekken grote drugsopslag in woning Brunssum

De politie en gemeente Brunssum hebben op een woonwagenkamp aan de Rembrandstraat een opslag ontdekt waar honderden kilo?s PMK lag opgeslagen, een verboden grondstof voor drugs. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In een schuurtje op het kamp vonden agenten 23 zakken met daarin elk 25 kilo PMK. Dit is in beslag genomen en de gemeente zal een proces in gang zetten om de opslaglocatie voor zes maanden te sluiten.

Ga naar
25 januari 2023
Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies