Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 september 2019 | Bron: 1Limburg.nl

Ondergronds drugslab Brunssum ontdekt mede dankzij M.-tips

De politie heeft een drugslab in een Brunssumse kelder aan de Prins Hendrikstraat ontdekt en ontmanteld. Dankzij M-tips besloot de politie een onderzoek naar de woning te starten en uiteindelijk het voormalig café te betreden. De politie trof naast het drugslab in werking ook tientallen vaten met chemicaliën aan.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er ‘vaten met vloeistof’ in beslag genomen. Er is inmiddels vastgesteld dat het gaat om chemicaliën die gebruikt worden bij de productie van harddrugs. In totaal zijn er 24 vaten van 25 liter en acht vaten van 220 liter in beslag genomen. “Die waren allemaal gevuld”, aldus de politiewoordvoerder. Er zijn twee mannen van 21 en 25 jaar oud aangehouden.

25 januari 2023
Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
25 oktober 2022
Bron: Limburg24.nl

Ernstig verwaarloosde honden in Brunssum ontdekt na anonieme melding

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 20 oktober in Brunssum een onderzoek ingesteld naar paar ernstig verwaarloosde honden. De honden waren aan hun lot overgelaten, liepen in hun eigen uitwerpselen en stonken erg. Daarnaast zaten ze in een veel te kleine huisvesting. De honden zijn door de politie direct in beslag genomen en zullen overgeplaatst worden naar een nieuw gezin. 

Ga naar
31 augustus 2022
Bron: Zo-nws.nl

Onderzoek naar drugspanden in Brunssum mede dankzij anonieme meldingen

De gemeente Brunssum is gestart met een onderzoek naar diverse drugspanden mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Onlangs heeft de burgemeester van Brunssum nog een pand gesloten voor de duur van één jaar. In het pand werd namelijk een partij drugs aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures